1.

Mi a konténer rendelés menete?

Felhívja a +36 30/6090 999-es telefonszámot. Elmondja, hogy hányas, mekkora konténert szeretne és mivel szeretné megtölteni. Meg kell adnia a telefonszámát. Továbbá meg kell mondania, hogy pontosan hova kell szállítani és mikorra. Illetve kell mondani, egy körülbelüli idöpontot, hogy meddig maradna ott a konténer de ha nem tudja meg mondani, az sem probléma mert akkor , amikor meg telt egy konténer akkor telefonál és mi 1 órán belül cserélünk, vagy elszállítjuk. Amikor szállítjuk a konténert, egy személyes átvételt kérünk.

2.

Szállítási idő?

Szállítási időbe azt is bele kell kalkulálnia, hogy a konténernek kell egy kihelyezési engedélyt kérni a várostól, amit természetesen a cégünk intézni és nem az ügyfélnek kell intéznie. Ez a protokoll nem tart tovább 15 percnél így körülbelül 1- 1,5 óra a kiszállítási időnk.

3.

Idöpont:

Vállalunk előre megbeszélt fix idöpontra is, ha az ügyfél azt szeretné. Szombaton is vállalunk szállítást.

4.

Plusz!

Mi olyan helyekre is vállaljuk konténer szállítását ahova esetleg más nem tudná lerakni! Kiváló sofőrjeinknek hála biztonságosan bárhova ki tudjuk szállítani , ahova a kedves ügyfél kéri!

Részletesen

A megrendelését elsősorban telefonon várjuk, így akár 1 órán belül kiszállítjuk Önhöz a megfelelő konténert. Az e-mailben érkező megrendeléseket legkorábban a következő munkanapon tudjuk teljesíteni.

A konténer megrendeléséhez az alábbiakat szükséges megadni:

  • konténer mérete, és az elszállítani kívánt hulladék megnevezése
  • a kiszállítás időpontja és a várható felhasználás időtartama
  • pontos szállítási cím
  • megrendelő neve és telefonszáma

A visszaigazolást követően és a megbeszéltek alapján kiszállítjuk a megrendelt konténert. Az átvételről minden esetben személyesen a megrendelőnek kell gondoskodnia. Igény esetén akár 1 órán belül tudunk újabb konténert biztosítani.

Munkatársaink több évtizedes tapasztalatának köszönhetően olyan helyekre is tudunk megrendelést teljesíteni, amit mások lehetetlennek tartanak/gondolnak. Kérem, hogy minden esetben jelezze a megrendeléskor, ha nehezen megközelíthető az ingatlan. Nálunk az Ön igényei az elsők, és az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb.

Ha a konténerét közterületen kell elhelyezni, akkor az ehhez szükséges területfoglalási engedélyt Ön helyett mi intézzük.

Az elszállított hulladékot az annak megfelelő hivatalos lerakóba visszük, számunkra ugyanis a környezetünk megóvása elsődleges szempont.